Košarka Košarka/Vesti

Radonjić: Dobri samo sedam minuta; Cirbes: Potrebno nam je vreme

Izvor: novosti.rs

Himki je igrao veoma dobro u napadu, sa visokim procentom šuta za tri poena. Očekuje nas mnogo posla – kaže trener Crvene zvezde.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je posle ubedljivog poraza od Himkija da je njegov tim igrao dobro samo sedam minuta utakmice.

Crveno-beli su večeras u Moskvi izgubili rezultatom 91:53, u 3. kolu A grupe Evrolige.
– Čestitam ekipi Himkija. Mi smo danas igrali dobro samo sedam minuta, a nakon toga protivnik je pokazao veliki kvalitet u odnosu na nas. Igrali su veoma dobro u napadu sa visokim procentom šuta za tri poena – rekao je Radonjić za sajt Evrolige.

On je dodao da je prednost Himkija stalno rasla i da je Crvena zvezda na kraju poražena velikom razlikom.

– Očekuje nas mnogo posla. Nije bilo jednostavno doći u Moskvu sa dva nova igrača i igrati protiv sjajnog tima kakav je Himki. Takođe su nam nedostajala dvojica povređenih igrača – kazao je Radonjić.

Centar crveno-belih Maik Cirbes je naglasio da je ekipi potrebno vreme da se uigra.

–  Danas smo odstupili od naših osnovnih principa u igri, nismo igrali na pravi način, a naš protivnik je odlično igrao u napadu. Himki je sjajna ekipa i danas smo videli kakve igrače imaju, ne samo pojedinačno, već i kao tim kako igraju. Mi još uvek nismo pronašli pravi balans u ekipi, Štimac nam se pridružio tek juče, Kvinsi je takođe tek stigao. I dalje smo u potrazi za našom igrom i timom – zaključio je Cirbes.

U narednoj evroligaškoj utakmici Crvena zvezda dočekuje 6. novembra ekipu Fenerbahčea.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama