Фудбал Фудбал/Најава утакмица

1/16 finala Kupa Srbije: Backa(BP) – Crvena zvezda

Autor: CZBG, Jevtić V.

СликаСлика

U 1/16 finala Kupa Srbije u Bačkoj Palanci, lider Prve lige Bačka Palanka dočekuje lidera Superlige Crvenu zvezdu.

Crveno-beli su u seriji od 12 uzastopnih pobeda u prvenstvu i u odličnom raspoloženju dočekuju početak takmičenja u Kupu. Trener Božović je na konferenciji za štampu izjavio da nije trenutak za eksperimentisanje i da će izvesti najjači sastav, uz jednu do dve promene. Što se tiče zdravstvenog stanja, ono je nepromenjeno. Rendulić je najbliži povrtku na teren, ali se ne očekuje da će konkurisati za sastav.

Ekipa Bačke je lider Prve lige Srbije sa 23 osvojena boda u dosadašnjih 10 kola i najozbiljniji je kandidat za promociju u Superligu. U sastavu se nalazi nekoliko superligaških igrača, a najzvučnije ime je bivši reprezentativac Veseljko Trivunović. Tu je takođe još jedan povratnik iz inostranstva, Aleksandar Nosković, dugogodišnji prvotimac Spartaka iz Subotice, koji je prošle sezone branio boje grčkog Ergotelisa.

Crveno-beli će ove sezone pokušati da podignu trofej Kupa 25. put u svojoj istoriji. Branilac trofeja je ekipa Čukaričkog.

Utakmica je na programu u sredu od 13 časova na stadionu “Slavko Maletin Vava” u Bačkoj Palanci, uz direktan prenos na televiziji Arena sport 1.

[youtube id=”3yaVklKJgxE”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама