Кошарка Кошарка/Вести

Kvinsi Miler stigao u Beograd (video)

Autor: CZBG, izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Novo pojačanje KK Crvena zvezda Telekom, Kvinsi Miler, stigao je u subotu popodne u Beograd.
Amerikanac Kvinsi Miler bivši košarkaš Denver Nagetsa i Bruklin Netsa, stigao je u subotu popodne letom iz Čikaga preko Minhena u Beograd.

Vidno umoran nakon dugog putovanja, Kvinsi je ipak prijatno bio iznenađen brojnim novinarskim ekipama koje su ga dočekale na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Na pitanje, zašto se nakon solidne NBA karijere, odlučio za krupnu promenu, i dolazak u Evropu, Kvinsi Miler je istakao ambiciju i želju da nareduje:
“Imao sam neke opcije u NBA i mogao sam da ostanem. Ali, želim da igram i steknem iskustvo u kvalitetnim takmičenjima, a sa Crvenom zvezdom ću imati tu priliku.
Svega nekoliko časova, nakon rastanka sa Bruklinom, Miler je prihvatio ponudu Crvene zvezde:
“Mislim da sam odabrao veoma dobar klub, sa bogatom istorijom i velikim brojem navijača. Mnogo je kvalitetnih igrača u timu, kratko rečeno odmah sam video da je to jedna sjajna organizacija. Shvatio sam da je da to sredina u kojoj mogu da napredujem” rekao je između ostalog MIler, strljivo odgovarajući na brojna pitanja novinara.
Kvinsi Miler će u nedelju u prepodnevnim časovima obaviti medicinske testove u ordinaciji za sportsku medicinu “Vita Maksima”, nakon čega će se staviti na raspolaganje treneru Radonjiću.
[youtube id=”tdY19PEMiH4″]
Скочи на траку са алаткама