Košarka Košarka/Vesti Fudbal Fudbal/Vesti

Luka kapiten i crveno-bela porodica

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Luka Mitrović, kapiten KK Crvena zvezda Telekom, i u trenucima oporavka od povrede kolena, nije zaboravljen od svoje crveno-bele porodice.
Iznenađenje koje su mu priredili momci iz fudbalskog kluba, potpuno je uspelo. Luka, inače veliki zaljubjenik u fudbal, ugostio je, ni ne sluteći šta mu se sprema, u svom domu Marka Grujića, Idana Vereda, Donalda i Mamadu Mbođa, članove našeg fudbaskog kluba, i tom prilikom dobio je na poklon i dres kojim je obogatio svoju privatnu kolekciju fudbalskih suvenira.
Prvobitno planirana, kao kratkotrajna, poseta povređenom kapitenu, potrajala je nekoliko sati, pričalo se o oporavku koji očekuje našeg košarkaša, fenomenalnoj fudbalskoj jeseni naših fudbalera, a na kraju se možda i očekivano “pikao” fudbal, ali na “Sony playstation” konzoli.
Osim dresa, Luka je dobio i poziv da bude specijalni gost naših fudbalera na subotnjoj utakmici protiv Borca na stadionu “Rajko Mitić”.
Biti član bilo kod kluba SD Crvena zvezda je čast i velika obaveza, koja donosi brojne pobede, trofeje i aplauze. Kako je biti član crveno-bele porodice koja je zajedno i kada je teško, u četvrtak je osetio i naš kapiten Luka Mitrović.
KK Crvena zvezda Telokom uvek se trudio da svi članovi SD budu jedna porodica, što je često puta moglo da se vidi kako na utakmicama našeg prvog tima, tako i u svakodnevnim aktivnostima. I nastavićemo sa tom praksom.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama