Košarka Košarka/Vesti

Crveno-beli otputovali u Madrid

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom, otputovali su u sredu u Madrid, na utakmicu 2.kola Evrolige sa aktuelnim šampionom Evrope, Realom.

Trener Dejan Radonjić na put je poveo ekipu bez povređenih Dangubića, Tejića i Luke Mitrovića.
Crveno-beli i pored ogromnih problema žele u “Barkliz Centru” u Madridu, da se prikažu na najbolji mogući način:
Trener Dejan Radonjić:

“Idemo u Madrid u momentu kada su nas pogodili razni problemi, posle svih dešavanja i teške povrede Luke Mitrovića. Real je prvak Evrope, klub koji je osvojio toliko toga prošle sezone, igrali smo utakmice u Evroligi sa njima i prošle sezone, znamo o kakvom protivniku se radi. Sačuvali su tim, koji će i ove godine biti u mogućnosti da brani osvojene trofeje. Okosnica tima je ostala ista, imaju i kvalitet i veliko iskustvo,  i sa pravom očekuju da će biti u samoj završnici Evrolige i ove sezone”. 

U odsustvu teško povređenog kaitena Luke Mitrovića, ekipu će sa kapitenskom trakom predvoditi Branko Lazić:
“Sigurno očekujem da ćemo pružiti dobru, borbenu partiju u Madridu. Ono što se od nas svakako očekuje, je da skupimo redove posle svega što nam se dogodilo, i da odigramo na najvišem mogućem nivou. Svakako mi je velika želja i da prođemo bez ikakvih povreda u Španiji, nešto što nam je obeležilo početak ove sezone”.
Ekipa će u sredu uveče trenirati u “Barkliz Centru” u Madridu, a utakmica sa aktuelnim prvakom Evrope, igra se u četvrtak od 22 sata.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama