Кошарка Кошарка/Вести

Hvala Zvezdaši!

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški Klub Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se svima koji su tokom utakmice našeg kluba sa Strazburom, po ko zna koji put, pokazali, da Srbija, Beograd i Crvena zvezda Telekom kao klub mogu da organizuju košarkaški spektakl bez najmanjeg incidenta.
Meč Crvena zvezda Telekom – Strazbur, posmatralo je 14338 gledalaca, što je daleko najveća poseta prvog dana nove sezone Evrolige, na 6 utakmica.
Tokom meča u “Kombank Areni” na parket nije bačen ni jedan novčić, papir ili bilo šta, što je moglo da baci senku na još jednu veliku evropsku utakmicu, koju naš klub igra u Evroligi, treću sezonu zaredom.
KK Crvena zvezda Telekom još jednom zahvaljuje se i našim učesnicima “Specijalne Olimpijade” koji uveličali i ulepšali ovu utakmicu. Oni su tokom poluvremena demonstrirali uz asistenciju trenera KK Crvena zvezda Telekom, jedan od modela treninga koji je realizovan u sklopu projekta “Learning to play” koji je od strane klubova EL i EK izabran kao najbolji projekat društvene odgovornosti u sezoni 2014-2015.
Vidimo se u nedelju u hali “Pionir” na derbiju 6.kola ABA lige jtd sa Union Olimpijom.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Скочи на траку са алаткама