Košarka Košarka/Vesti

Sofo: Biću sve bolji

Izvor: b92.net

Centar Crvene zvezde Sofoklis Skorcanitis kaže u razgovoru za B92 da je jedino bitno da ekipa pobeđuje, kao i da će jakim treningom tokom sezone biti sve bolji.

“Jedino što je važno je da smo od tih pet utakmica četiri puta pobedili. Uspešni košarkaši su oni koji igraju u uspešnim i pobedničkim timovima. Svakako više uživam u pobedama, pre nego postizanju poena”, rekao je Sofo za B92.

Posle uspešnog starta u ABA ligi, srpskog i regionalnog šampiona očekuje prvi duel u novoj sezoni Evrolige – gde će u četvrtak od 19 časova dočekati Strazbur u Beogradskoj Areni.

Ipak, ima mnogo stvari koje mogu da poboljšam i na tome ću raditi sa trenerima, kako bi tokom sezone bio sve bolji. Što se Evrolige tiče, očekujem dobru utakmicu protiv Strazbura i sigurno je da ćemo i mi i oni dati sve od sebe na startu elitnog takmičenja. Zvezda ima ogromnu bazu navijača, uvek daju sve od sebe za klub i u četvrtak očekujem još jednu sjajnu predstavu sa njihove strane“, zaključio je Skorcanitis priču za B92.

Prethodnih dana pojavile su se spekulacije u medijima da će crveno-beli prekinuti saradnju sa gorostasnim Grkom, ali je najpre to demantovao predsednik kluba Nebojša Čović, da bi i sâm Sofo kasnije istakao da je srećan, zadovoljan i da mu veoma odgovaraju uslovi na Malom Kalemegdanu.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama