Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице

Odbojkašice druge na ”Šaletovom trofeju”

Izvor: okcrvenazvezda.com

Odbojkašice Crvene zvezde osvojile su drugo mesto na XIV “Memorijalnom turniru Dragan Šakota – Šale”. Crveno-bele su u finalu poražene od Jedinstva iz Stare Pazove sa 2:3, po setovima 18:25, 19:25, 25:18, 25:22, 4:15.

Ekipa Aleksandra Boškovića loše je započela meč, što su gošće iz Stare Pazove iskoristile i povele, a potom su duplirale prednost. Crveno-bele su smogle snage da izjednače rezultat, ali su u petom setu potpuno izgubile ritam i na kraju izgubile.

Najefikasnija u redovima Crvene zvezde bila je Bojana Milenković sa 19 poena. Anastasija Sekulić upiala je 16, Katarina Marinković 13, a Katarina Čanak 11 poena. Kod gošći su se istakle Sara Sakradžija sa 19 i Nina Jakić sa 18 poena.

Treće mesto osvojio je obrenovački TENT koji je savladao NIS Spartak iz Subotice rezultatom 3:1, po setovima 19:25, 26:24, 25:20, 25:19.

Pred početak finalnog meča Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda uručila je cveće Ani Bjelici, nekadašnjoj odbojkašici crveno-belih koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za seniorke.

Pehar namenjen pobedniku turnira kapitenu Jedinstva Milici Jurišić uručila je Vera Šakota, supruga Dragana Šakote.

Trofej za drugo mesto Nikolini Lukić je uručila Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda. Trofej za treće mesto ekipi TENT-a uručio je Siniša Pantović, tim menadžer ženske seniroske ekipe OK Crvena zvezda.

Za najbolju odbojkašicu XIV “Memorijalnog turnira Dragan Šakota – Šale” proglašena je Nina Jakić iz Jedinstva. Nagradu joj je uručila Ana Bjelica, nekadašnja odbojkašica Crvene zvezde i korektor reprezentacije Srbije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама