Кошарка Кошарка/Вести

Simonović: Potrebno nam je vreme, verujem u uspešnu sezonu

Izvor: novosti.rs

Mislim da će Zadar, kao i uvek, biti jedan od težih terena za sve ekipe u ABA ligi. Uspeli smo da ih spustimo na mali broj poena i dobili smo utakmicu dobrom odbranom, kaže Marko Simonović.

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da je ekipi potrebno vreme da se uigra kako bi pružala partije kakve se očekuju, ali da veruje u uspešnu sezonu.

Branilac trofeja novu sezonu ABA lige počeo je sa sve tri pobede, poslednju u Zadru (56:49), za koju je najzaslužniji bio Simonović sa 13 poena i sedam skokova.

“Mislim da će Zadar, kao i uvek, biti jedan od težih terena za sve ekipe u ABA ligi. Uspeli smo da ih spustimo na mali broj poena i dobili smo utakmicu dobrom odbranom. Siguran sam da ćemo, kako vreme bude prolazilo, biti sve efikasniji”, rekao je Simonović.

Srpski reprezenetativac ističe da se ekipa nalazi u teškom ritmu utakmica i da je najbitnije da ekipa beleži trijumfe.

“Jedan sam od iskusnijih i sigurno da je to ekipi potrebno u nekim momentima. Mladi smo i potrebno je strpljenje i poverenje. Ovi momci su stvarno sjajni i zalužuju svu podršku navijaca. Verujem da je pred nama uspešna sezona”, zaključio je krilni košarkaš.

Izabranici Dejana Radonjića u narednom kolu dočekuju Tajfun sutra od 19 sati u hali Pionir.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама