Кошарка Кошарка/Вести

Internet stranica KK Crvena zvezda Telekom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Dragi zvezdaši, pred Vama je nova internet stranica KK Crvena zvezda Telekom.

Nov, potpuno redizajniran, i novim sadržajem obogaćen zvanični sajt kluba, koji je pripreman tokom celog leta, samo je uvod u još neke novitete koji klub sprema za Vas.
Redizajnirana stranica KK Crvena zvezda Telekom, početak je akcije „Digitalna Zvezda”, kojom naš klub ovaj vid komunikacije, i interakcije sa navijačima podiže na viši nivo.
Pred Vama je sajt koji je osvežen, obogaćen potpuno novim opcijama, koncipiran da integriše sve klupske kanale komunikacije (sajt, društvene mreže, internet prodavnica) i omogući lakši pristup sadržajima koje nudi klub.
Od ove sezone, javnosti će biti ponuđen i „Premium sadržaj”, kome će moći da pristupe svi vlasnici „ZVEZDAŠ” kartica – članovi Kluba.
Novi izgled internet stranice je urađen sa namerom da prati trendove koji su zastupljeni u „digitalnom svetu”.
Po ugledu na velike svetske i evropske sportske velikane, Klub je dodao segmente koji do sada nisu bili dostupni na internet sajtovima sa ovih prostora.
Naša želja je da digitalna platforma KK Crvena zvezda Telekom iz dana u dan napreduje i da početni izgled sajta bude samo osnova koja će svakodnevno biti unapređivana, a sve sa ciljem, da Zvezdaškoj i svetskoj javnost bude ponuđen što bolji, i raznovrsniji sadržaj.
KK Crvena zvezda Telekom je po stastici nemačke kuće “RESULTS SPORTS” koja se bavi istraživanjima, statistikom i zastupljenošću klubova u digitalnom svetu, rangirana na 5 mestu od svih KOŠARKAŠKIH klubova u Evropi, sto je ogoman rezultat i nagrada za sve ono što je urađeno do sada.
Uživajte, „Digitalna Zvezda stiže”…

– See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/internet-stranica-kk-crvena-zvezda-telekom-29-09-2015.html#sthash.WCSefM7T.dpuf

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама