Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda sa Lukovićem na Novi Pazar

Izvor: mondo.rs

Prvi put od povratka u Crvenu zvezdu Aleksandar Luković zauzeće mesto u startnoj postavi.

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće u subotu (18 časova) da na stadionu Rajko Mitić savladaju Novi Pazar i dođu do osme uzastopne pobede u Superligi Srbije.

U toj nameri, ekipu će sa kapitenskom trakom predvoditi Aleksandar Luković.

Iskusni štoper potpuno se oporavio od povrede zbog koje je propustio ceo prolećni deo prošle sezone i spreman je da po prvi put od povratka iz Zenita zauzme mesto u startnoj postavi.

Luković će igrati u tandemu sa Savom Pavićevićem, umesto suspendovanog Vukašina Jovanovića.

“Odlučio sam ko će zameniti Vuleta i Srnića, Luković će igrati od prvog minuta kao kapiten”, otkrio je Miodrag Božović na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih, međutim, nije se izjašnjavao o tome koga će poslati na teren umesto, takođe suspendovanog, Slavoljuba Srnića, ali se očekuje da to bude Idan Vered.

Što se tiče utakmice, Božović je rekao da njegov tim ide na još jednu pobedu.

“Sledi još jedan ispit za nas, zato što moramo da pobeđujemo. Posebno ako igramo kod kuće. Nadam se da će biti dosta gledalaca i da ćemo ostvariti još jednu pobedu uz njihovu pomoć”,priželjkuje Božović, uz upozorenje:

“Neće biti lako, Novi Pazar će sigurno probati da pobedi na ‘Marakani’, ali i mi moramo da probamo da nastavimo seriju uspešnih igara”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама