Fudbal Fudbal/Vesti

Šumadija (Aranđelovac) – Crvena zvezda 2:3 (1:2)

Izvor: http://crvenazvezdafk.com

Gde je stala u petak, Crvena zvezda je nastavila u nedelju. Zabeležena je još jedna pobeda u, doduše, prijateljskom susretu. Igrači koji nisu igrali protiv Jagodine, ili su imali manju minutažu, imali su prilike da omdere snage sa Šumadijom, koja je ovoga puta ugostila naš klub.
Na golu je bio Nemanja Supić, a ispred njega su igrali Miloš Cvetković, Mamadu Mbođ, Aleksandar Luković i Dušan Anđelković. Centralni deo veznog reda činili su Mihailo Ristić i Saša Stojanović, a po bokovima su napadali Idan Vered i Vladimir Jovović. Najistureniji su bili Luka Jović i Predrag Sikimić.

Crveno-beli su poveli u 11. minutu. Nakon akcije Jovovića i centaršuta u kazneni prostor, odlično je reagovao Predrag Sikimić, i glavom sa 11 metara zatresao mrežu Šumadije. Na 2:0 povisio je Mihailo Ristić, i to nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca sa 25 metara. Mihailo je levom nogom prebacio živi zid, i pogodio mrežu. Do kraja prvog poluvremena, domaćin je uspeo da smanji Zvezdinu prednost.

U nastavku utakmice zaigrali su i Nemanja Ahčin, koji je ušao umesto Stojanovića, Bruno Matos kojem je svoje mesto ustupio Sikimić, i Nenad Gavrić koji je zamenio Vereda. Čekalo se na treći gol Crvene zvezde, ali je umesto toga Šumadija uspela da stigne do izjednačenja. Ipak, pobedu Crvenoj zvezdi doneo je Gavrić. Igrao se 80. minut, Matos je napravio prodor i ubacio loptu u kazneni prostor. Jović je pokušao da zahvati loptu ali nije uspeo, no sve je lepo ispratio Gavrić koji je iskoristio šansu i postavio konačan rezultat utakmice.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama