Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Vaterpolisti poraženi na otvaranju turnira u Sarajevu

Izvor: vaterpolovesti.com

Danas je otvoren sedmi po redu „Sarajevo Champions Challenge“ turnir, koji će se do nedelje igrati u Sarajevu. Pored Crvene zvezde, na turniru učestvuju i POŠK i Jadran iz Splita, kao i Primorac iz Kotora.

U prvom kolu, koje je odigrano danas, vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su od Jadrana iz Splita rezultatom 12:10. Splićani su bolje počeli i vodili su sa 4:2 posle prvih osam minuta igre. Crveno-beli su u nastavku uspeli da izjednačeni, ali je u završnici prvog poluvremena Jadran ponov otišao na +2 (7:5). U nastavku su igrači koje predvodi trener Mirsad Zajmović uspeli da sačuvaju prednost, iako je ekipa Riste Maljkovića više puta prišla na gol zaostatka.

Naejfikasniji kod pobednika bili su Franičević i Pavlović sa po tri gola, a isti učinak imao je Bakić u sastavu Zvezde, koja je igrala bez Mihajla Repanovića.

Zvezda se u subotu sastaje sa Primorcem, a u nedelju će igrati protiv POŠK-a, uz TV prenos na TVSA.

Crvena zvezda – Jadran 10:12 (2:4, 3:3, 3:3, 2:2)

Olimpijski bazen. Sudije Ragač i Tioco. Gledalaca 200. Isključenja: Crvena zvezda 10, Jadran 4. Peterci: Jadran 2 (2).

CRVENA ZVEZDA: Kralj, Jović, Janković 1, Kolašinac, Bakić 3, Radulović 1, Jovanović, Andrejević 1, Dimitrijević, Eškert 2, Tankosić 1, Knežević, Todorovski, Japundžić 1. Trener: Maljković.

JADRAN: Bratim, Vranješ, Divković 1, Buzdovačić, Franičević 3, Divković, Vukić 2, Kaleb 1, Milardović 1, Pavlović 3, Bušelić, Koljanin 1, Strujić, Santini. Trener: Zajmović

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама