Košarka Košarka/Vesti

Jaka hvala ti za sve i srećno

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda i slovenački reprezentativac Jaka Blažič sporazumno su raskinuli ugovor.

KK Crvena zvezda Telekom želi mnogo uspeha, trofeja, sreće i zdravlja Jaki Blažiču u nastavku karijere, u kojoj će neozbrisivi deo biti i godine koje je proveo u crveno-belom dresu.

Jaka Blažič je od jeseni 2013.godine kada je došao u KK Crvena zvezda Telekom postao jedan od omiljenih kod navijača našeg kluba. Njegova ogromna borbenost, energija, želja za pobedom, i dobre igre u utakmicama koje su u prethodne dve godine pomogle da KK Crvena zvezde osvaja trofeje, donele su mu status ljubimca navijača, ali i igrača koji je igrajući u crveno-belom dresu napravio ozbiljan iskorak u svojoj karijeri, koja je u Beogradu bila obeležena i velikim uspesima.

Jaka je za dve sezone igranja u KK Crena zvezda, osvojio šampionske titule u ABA i košarkaškoj ligi Srbije, osvajač je i dva nacionalna kupa, od kojih je kao jedan od najboljih ostao upamćen po nastupima u Nišu u februaru 2015.godine.

– Hvala mojoj Zvezdi na dve predivne godine koje sam proveo i klubu i Beogradu. Rastajemo se u prijteljskim odnosima, a nikada neću zaboraviti velike utakmice koje sam odigrao ucrveno-belom dresu, navijače koji su me prihvatili kao malo koga i naravno sve trofeje koje sam osvojio sa Crvenom zvezdom. Momcima želim mnogo sreće, a ja se okrećem novim izazovima u karijeri – poručio je Jaka Blažič.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama