Фудбал Фудбал/Омладински погон

Mlađe kategorije: omladinci i kadeti gostovali u Nišu

Autor: CZBG

Omladinci:

Mirovale su mreže na Čairu iako je sa obe strane zabeleženo po nekoliko prilika, ali su golmani oba tima bili na visini zadatka. Fudbaleri domaćina bili su bolji u prvoma, dok su gosti bili bolji u drugom poluvremenu. Utisak je da su na kraju ipak ”slađi” deo boda osvojili igrači domaćina, a interesantno je i zabeležiti da je ova utakmica kasnila dva sata, jer su beograđani imali problema sa prevozom.

6. kolo

Radnički (N) – Crvena zvezda 0:0. Gledalaca: 300.

A.Stanković, Mijailović, F.Stanković, Pejović, Đurić (53. Filipović), Jovanović, Tufegdžić, Adžić, Petrović (78. Platiša), Cvetković, Panović.

Igrač utakmice: Nikola Stevanović (Radnički).

Kadeti:

Pobedu crveno-belih nagovestio je u 8. minutu Stefan Mihajlović, kada je nakon kontre i duge lopte Vukmanović, preciznim udarcem sa 16 metara matirao golmana domaćina Mitića. Radnički uzvraća pet minuta kasnije, ali šut Zeke ide preko gola. U 28. minutu, nakon kornera, stvorila se gužva u šesnaestercu domaćina, lopta je došla do Miloša Nikolića, koji je šutirao ka golu, lopta je zakačila nekog iz odbrane domaćina, promenila smer i završila u golu domaćina.

U . poluvremenu domaćini su krenuli mnogo žustrije, uspeli su da naprave nekoliko opasnih situacija pred golom Zvezde, ali siguran je u tim trenutcima bio folman Uroš Kostić. S druge strane, Beograđani su do trećeg gola mogli u 61. minutu, kada je šut Filipa Maksića iz slobodnog udarca sa oko 25 metara završio preko gola.

6. kolo

Radnički (N) – crvena zvezda 0:2 (0:2). Gledalaca: 200. Strelci: 0:1 Mihajlović (8), 0:2 M.Z.Nikolić (28).

Kostić, Perić (63. Bogdanović), Maksić, Rakić, Jokić, M.Z.Nikolić, Puzić, Kovač, Mihajlović (52. Tomašević), Vukmanović (75. Milunović), Galečić (59. Gačić, 73. terzić).

Igrač utakmice: Slađan Rakić (Crvena zvezda).

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама