Vaterpolo Vaterpolo/Vesti

Prelazni rok kod vaterpolista – odlasci i dolasci

Izvor: vaterpolovesti.com

Posle serije odlazaka iz Zvezde, u klub su počeli da pristižu i novi igrači. Prvo je Partizan poslao šest vaterpolista na pozajmicu, a sredu je crveno-bele pojačao i dosadašnji golman Budve, Aleksandro Kralj, prenosi Žurnal.

Kralj će u narednoj sezoni biti prvi golman, pošto su crveno-bele napustili i Denis Šefik i Marko Draksimović, a povremeno će ga menjati mladi Stefan Todorovski, koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Evropskim igrama mladih u Bakuu. Sada već bivši golman Budve, koji ima 25 godine, branio je u svim mečevima u Regionalnoj ligi, a potražio je novi klub pošto se u Budvu vratio Dejan Lazović iz Primorja.

Iz prošlosezonskog sastava ostaje verovatno samo Nikola Eškert, koji će biti i kapiten ekipe.

Teška je situacija. Problemi postoje, tražimo neka rešenja. Dosta igrača koji su mogli da budu interesantni su uhlebljenje našli u Gruziji – kaže za Žurnal predsednik Zvezde, Viktor Jelenić.

Još uvek se ne zna gde će Zvezda igrati utakmice, s obzirom da klub duguje bazenima na Dorćolu i Novom Beogradu.

Najnovija informacija je da će dosadašnji vaterpolisti crveno-belih, Ivan Rackov i Đorđe Šormaz, karijeru nastaviti u Šapcu, dok će Đorđe Bijelić igrati za Beograd, prenosi sajt Moja Crvena zvezda.

Vaterpolisti Zvezde će učestvovati na turniru u Sarajevu, od 17. do 21. septembra, a već 25. septembra na startu Regionalne lige sledi duel protiv Radničkog iz Kragujevca, a tri dana kasnije i protiv Vojvodine.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama