Košarka Košarka/Vesti

Mitrović: Hoćemo punu halu!

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Od utorka 1. septembra godišnje karte KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2015/2016 biće u prodaji u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Sezonske ulaznice će moći da se kupe do 30. septembra radnim danom od 10 do 20, a subotom od 10 do 18 sati.

Cene godišnjih karata za sezonu 2015/2016 su:

TRIBINE A, B, C i D:  15.900 dinara

PARTER B i PARTER 4: 25.900 dinara

PLAVA i BELA LOŽA: 35.900 dinara

LOŽA: 46.900 dinara

COURT SEAT: (počasna mesta): 93.900 dinara

Posebno naglašavamo da vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara. Takođe, godišnje ulaznice za sezonu 2015/2016 će osim gotovinom moći da se plaćaju i platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA omogućena je kupovina na tri ili šest mesečnih rata i to bez kamate.

Kupovina sezonskih ulaznica će moći da se izvrši i putem interneta i to preko sajta Eventima, a svi kupci godišnjih karata za sezonu 2015/2016 besplatno će dobiti i ZVEZDAŠ člansku kartu (više informacija o ZVEZDAŠ članskoj karti možete pronaćiOVDE).

Crvenu zvezdu Telekom i u sezoni 2015/2016 očekuje borba na četiri fronta i veliki broj utakmica. Sezonska karta rezervisaće vam nesto za sve mečeve koje izabranici trenera Dejana Radonjića budu igrali kao domaćini. Mnogo uzbuđenja očekuje se u Evroligi gde Zvezda ima veoma atraktivnu grupu sa vrlo kvalitetnim protinicima: Real Madrid, Fenerbahče, Himki, Bajern i Strazbur.

Luka Mitrović je imao tu čast i privilegiju da prošle sezone kao kapiten podigne čak tri pehara. Pred početak prodaje sezonskih ulaznica imao je jasnu poruku:

Neću trošiti reči na to koliko nam znači podrška navijača. Oni su neraskidivi deo kluba i pokretačka snaga svakog tima u Zvezdinoj porodici sportova. Predstoji nam još jedna veoma uzbudljiva sezona sa mnogo utakmica. Zato ću za sve njih imati karatku i jasnu poruku, koju ću zajedno sa mojim saigračima uporno ponavljati do početka sezone. HOĆEMO PUNU HALU – rekao je Mitrović.

Još jednom posebno ističemo da se kupovinom sezonskih ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći voljenom klubu da i u narednoj sezoni beleži vrhunske sportske rezultate i osvaja trofeje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama