Košarka Košarka/Vesti

Sezonske karte u prodaji od 1. septembra

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom će od 1. septembra početi redovnu prodaju godišnjih karata za sezonu 2015/2016. Sezonske ulaznice će moći da se kupe u prostorijima kluba na Malom Kalemegdanu (radnim danima od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 18 časova, nedeljom ne radi), a u opticaju će biti oko četiri hiljade karata pošto je u pretprodaji tokom juna već prodato 2.210 godišnjih ulaznica. Pretplatne karte će u prodaji biti samo do 30. septembra pa pozivamo navijače da na vreme rezervišu svoje mesto za sve mečeve koje će crveno-beli košarkaši u predstojećoj sezoni igrati kao domaćini.

Cene godišnjih karata za sezonu 2015/2016 su:

TRIBINE A, B, C i D:  15.900 dinara

PARTER B i PARTER 4: 25.900 dinara

PLAVA i BELA LOŽA: 35.900 dinara

LOŽA: 46.900 dinara

COURT SEAT: (počasna mesta): 93.900 dinara

Posebno naglašavamo da vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara. Takođe, godišnje ulaznice za sezonu 2015/2016 će osim gotovinom moći da se plaćaju i platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA omogućena je kupovina na tri ili šest mesečnih rata i to bez kamate.

Od 1. septembra kupovina sezonskih ulaznica može se vršiti i putem interneta i to preko sajta Eventima, a svi kupci godišnjih karata za sezonu 2015/2016 besplatno će dobiti i ZVEZDAŠ člansku kartu. To nije obična članska karta kojom se samo ostvaruju prava i obaveze koje su za čalnstvo predviđene Statutom kluba već i lojalti kartica kojom su omogućeni brojni benefiti (više informacija o ZVEZDAŠ članskoj karti možete pronaći OVDE).

Još jednom posebno ističemo da se kupovinom sezonskih ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći voljenom klubu da i u narednoj sezoni beleži vrhunske sportske rezultate i osvaja trofeje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama