Fudbal Fudbal/Vesti

Petković i Rajković u A reprezentaciji

Izvor: http://crvenazvezdafk.com

Selektor Srbije, Radovan Ćurčić, objavio je spisak fudbalera na koje računa na predstojeće dve utakmice reprezentacije Srbije.

Orlovi će u petak, 4. septembra u Novom Sadu, odigrati susret kvalifikacija za evropsko prvenstvo protiv Jermenije. Tri dana kasnije, u Bordou će snage odmeriti Francuska i Srbija, u utakmici koja neće imati takmičarski značaj, ali će i te kako pomoći selektoru u uigravanju reprezentativaca za predstojeće izazove.
Na spisku A reprezentativaca, po prvi put se našao Marko Petković, bek našeg kluba. Pored njega, u A selekciju je pozvan i Predrag Rajković, koji je za Orlove debitovao 14. avgusta 2013. protiv Kolumbije. Rajković je na tom meču u igru ušao u 88. minutu, a zanimljivo je da je na golu zamenio Damira Kahrimana.
– Jako sam se obradovao pozivu da se priključim A reprezentaciji. Velika mi je čast što ću dobiti priliku da predstavljam Srbiju, ponosan sam i trudiću se da pružim svoj maksimum. Stvarno jedva čekam okupljanje. Znam da ćemo se i Rajković i ja truditi da opravdamo poziv, da predstavimo i Crvenu zvezdu, ali pre svega samu reprezentaciju na najbolji način – rekao je Marko Petković.
Priliku da debituje u A selekciji imaće i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Uroš Spajić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama