Košarka Košarka/Vesti

Cirbes povredio skočni zglob

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Prvotimac Crvene zvezde Telekom i reprezentativac Nemačke Maik Cirbes doživeo je povredu skočnog zgloba i predstoji mu duža pauza. Na pripremnoj utakmici protiv Letonije za predstojeće Evropsko prvenstvo, Cirbes je nezgodno doskočio i povredio levu nogu.

Maikova povreda je bolna, on ima veliki otok, a prve prognoze nisu preterano ohrabrujuće – počinje priču Mirko Pavlović, sportski direktor crveno-belih i dodaje:

Upravo zbog tog velikog otoka na snimcima se nije mogao jasno videti stepen povrede. Novi snimak će biti urađen za sedam dana i tada ćemo imati preciznije informacije. Prve procene ukazuju na to da će Cirbes propustiti Evropsko prvenstvo i da mu predstoji duža pauza. Medicinska služba Crvene zvezde je u stalnom kontaktu sa lekarskim timom reprezentacije Nemačke i pomno ćemo pratiti situaciju – konstatovao je Pavlović.

Maik Cirbes je u značajnoj meri napredovao prošle sezone u Zvezdinom dresu. Bio je jedan od ključnih igrača u odlučujućoj četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, a izvanredno je odigrao i finale plej-ofa Super lige Srbije protiv Partizana.

Borbenom centru koji na svakom koraku ističe pripadnost Crvenoj zvezda želimo što brži oporavak.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama