Fudbal Fudbal/Vesti

Stojadinović: Imam dve ponude za Rajkovića

Izvor: mondo.rs

Menadžer golmana Crvene zvezde čeka ishod pregovora sa Galatasarajem.

Turski šampion Galatasaraj želi Predraga Rajkovića, ali za sada nije sa Crvenom zvezdom postigao dogovor oko visine obeštećenja.

Tiražni list “Milijet” piše da je na početku pregovora Zvezda tražila pet miliona evra, a Galatasaraj nudio dva, smatrajući da mladi golman ne može da košta više od Lukasa Podolskog, koji je stigao iz Arsenala za 2,5 miliona evra.

Upravo to je konačna cifra koju je turski klub spreman da izdvoji za jednu od zvezda U-20 Svetskog prvenstva na Novom Zelandu… Alternativa je Čenk Gonen iz gradskog rivala Bešiktaša.

“Ne posredujem u pregovorima dva kluba, tako da nisam dovoljno upoznat šta se događa. Zastupam samo interes igrača, a on za sada nije dobio ponudu. Sigurno je da o prodaji Rajkovića odlučuje Zvezda”, rekao je dnevnom listu “Sport” menadžer Zoran Stojadinović.

Stojadinović kaže da će on stupiti u akciju ako se priča sa Turcima ne materijalizuje.

“Čelnicima Zvezde ću u narednih sedam dana doneti dve konkretne ponude, klubova iz Engleske i Nemačke. Ali, ako Galatasaraj ispuni uslove i završi posao, onda od toga neće biti ništa… Mene zanima samo da Rajković bude zadovoljan novim klubom”,poručio je nekadašnji sportski direktor crveno-belih.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama