Кошарка Кошарка/Вести

NASTIĆ: BEOGRAD I ZVEZDA SU PRAVO MESTO ZA MENE

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Angažovanjem još jednog centra, 22-godišnjeg Stefana Nastića, Crvena zvezda Telekom nastavila je sa kompletiranjem tima za narednu sezonu. Bivši student Univerziteta Stenford potpisao je trogodišnji ugovor i dodatno je pojačao Zvezdin bedem u reketu.

Nastić će se treninzima crveno-belih priključiti 17. avgusta, a do tada će vredno trenirati u Torontu.

Divan je osećaj postati deo jednog takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Veoma sam zahvalan što ću biti u prilici da igram za Zvezdu, jer će će mi to sigurno omogućiti da značajno napredujem – počinje priču Stefan Nastić u pauzi između dva dvočasovna treninga u sali i u teretani koje sprovodi u Kanadi.

Beograd i Crvenu zvezda su bez svake sumnje trenutno najbolje mesto za mene i nastavak moje karijere. I to iz više razloga. Pre svega zbog nivoa takmičenja u kojima će Zvezda učestvovati sledeće sezone. Takođe, to je klub veoma bogate tradicije i sa fenomenalnim navijačima. Ujedno ću biti u prilici i da se ponovo povežem sa svojim korenima i sve to mi je značajno pomoglo da donesem konačnu odluku gde ću nastaviti karijeru.

O svojim ambicijama u Crvenoj zvezdi Telekom Nastić kaže:

– Želim da napredujem svakog dana i da pomognem mom novom timu da dostigne svoj pun potencijal – jasan je bio Nastić.

Snažni centar je na Univerzitetu Stenford diplomirao psihologiju, a ima i master iz komunikacija. Na terenu je u minuloj sezoni pružao odlične partije uz prosečan učinak od 13,4 poena i 6,5 skokova po meču.

Iskustvo koje sam stekao na koledžu je bilo izvanredno, jer mi u značajnoj meri pomoglo da sazrim na terenu, ali i van njega. To ne bih menjao ni za šta na svetu.

Nastić je slobodno vreme tokom leta proveo u Torontu odmarajući se i relaksirajući se uz porodicu i najbliže prijatelje, a o iskustvima sa letnje NBA lige kaže:

– Bilo je fantastično tokom mog boravka u Juti i u Las Vegasu. Naučio sam zaista mnogo toga igrajući za Golden Stejt i San Antonio – rekao je Nastić i na kraju uputio kratku poruku Zvezdinim navijačima:

Jedva čekam da im se predstavim na najbolji mogući način. Jako sam uzbuđen što ću obući crveno-beli dres. Napred Zvezda – zaključio je uz osmeh Nastić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама