Фудбал Фудбал/Вести

Saopštenje Delija

Izvor: delije.net

S obzirom na to da su svi uzeli za pravo da se ovih dana obraćaju Zvezdaškoj javnosti, red je da se i mi kao grupa oglasimo. Nećemo odgovarati nikome ništa, jer ne želimo da još više produbljujemo situaciju u kojoj se nalazi naš klub. Ako je neko bio veran i tolerantan svih ovih godina, to smo bili mi. Kao deo kluba koji sa najviše emocija prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, suzbijali smo emotivne reakcije i provodili dane u međusobnim raspravama svesni težine situacije. Na utakmici protiv Radničkog je kulminiralo nezadovoljstvo. Tada su i oni najstrpljiviji izgubili strpljenje. Navijači sa svih tribina – ceo stadion, poslao je poruku upravi.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su prepoznali da je trenutak da se povuku iz kluba. Dvadeset hiljada ljudi je stalo iza jedne poruke i kao retko kada, i istok i zapad i sever su bili složni. Zato pozivamo sve Zvezdaše da u narednim utakmicama napunimo stadione kao nikad do sada, kako bismo poslali poruku svakome ko želi da se posveti našem klubu u narednom periodu.

Takođe, mnogo je bitno da igrači i trener znaju da smo uz njih i samo ovim pristupom im to možemo pokazati. Samo Delije, popunivši sve stadione, mogu to da pokrenu. I zato, svi na stadion sada kada je najteže!

Nema velike ljubavi, bez velike radosti, ali i bez velike patnje.
E, to je Crvena zvezda!

DELIJE SEVER

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама