Рукомет Рукомет/Вести

Crveno-beli rukometaši počeli pripreme za novu sezonu

Izvor: www.rkcrvenazvezda.rs

Rukometaši Crvene zvezde imali su prvu prozivku na stadionu “Rajko Mitić“, čime je označen početak priprema za sezonu 2015/16.

Na Marakani se okupilo 20 prvotimaca među kojima su bila i četiri pojačanja Dejan Zlatanović, Nikola Damnjanović, Uroš Radosavljević i Saša Kovačević. Doskorašnji kapiten ekipe Vladimir Cupara poželeo je sreću ekipi u novoj sezoni.

Cupara karijeru nastavlja u španskom Ademar Leonu, a pored njega crveno-beli tabor su ovog leta napustili Nikola Milošević (Borac Banjaluka), Mladen Ivanović (Metaloplastika) i Nemanja Nešovanović (Grenobl).

Braća Stanko i Slobodan Dimitrić su ponovo u trenažnom procesu posle duže pauze zbog teških povreda, a u klubu su ostali nosioci igre Viktor Matičić, Darko Todorović, Dejan Babić i Aleksandar Dragutinović i talentovani čuvar mreže Marko Antelj. Zbog obaveza u kadetskoj selekciji Srbije odsutan je bio Spasoje Gačević, a Mladen Šotić će se uskoro pridružiti svojim saigračima posle nastupa za juniorsku reprezentaciju Srbije na nedavno završenom Mondijalu u Brazilu.

Crveno-beli će prvi deo priprema za novu sezonu odraditi u Beogradu.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама