Fudbal

Kolika je vaša ljubav prema Zvezdi???

Autor: CZBG

Slaviša Kokeza podneo je ostavku. Neko bi rekao ništa čudno, ali ne lezi vraže…ima tu svega i svačega.

Vrlo kratko ćemo se obratiti, ne samo Kokezi (zbog njegove izjave kako on živi za Zvezdu, a ne od nje, te kako sever više voli one koji od Zvezde uzimaju, a ne koji joj daju), nego svima onima koji su u Upravi fudbalskog kluba Crvena zvezda sa sledećim pitanjima:

– Da li smete javno da kažete kolike su vaše plate u Zvezdi?

– Koliko ste lično svoga novca uložili u fudbalski klub?

– Ako volite Zvezdu, zašto ste podneli ostavku (ovde se misli na Kokezu) i time stopirali sve dalje transfere?

Sigurno ćemo u narednom periodu imati još pitanja za vas, ali za početak probajte da odgovorite na ova.

5 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • NinoL je mnogo toga fino napisao, narocito zadnje pitanje.

    1. Zasto je bitno SADA, koliko su im plate bile ? Ko to jos na Marakni prima redovno platu? Mozda on i moze da kaze kolika je bila njegova (ako je uopste i bilo) ali ne vidim koja je pozadina tog pitanja i sta se sa tim zeli postici.

    2. Ovo drugo pitanje je vrlo nespretno, jer znamo svi u kakvom ambijentu zivimo u Srbiji, da se veliki novac “obrce” mimo znaja poreske uprave a oni nam sada bas i nisu potrebni, da svrljaju. Samim tim, verovatno ne moze da odgovori na to pitanje. Pre ce biti da su igraci dovodjeni po principu “dodjem ti kad te prodamo” Jer, “zive” love u FK CZ nema.

    3. Otisao je jer je to Sever trazio od njega i od Uprave- pitanje je nejasno. Nekad kad volis ipak odes, jer ne dobijas dovoljno a ljubav je auto-put, ne jednosmerna ulica.

    Sto se tice Severa “koji vise vole one koji od Zvezde uzimaju”, znaju oni koji dolaze na Sever i koji su upuceni u to. Pogotovo oni koji sada idu na Zapad i Istok a nekada nisu mogli da zamisle da ne budu na Severu.

    • Poštovan g. Vuče, da probamo da vam odgovorimo. Jako je bitno kolike su im plate jer nama zvezdašima ne trebaju floskule iz komšiluka (kkp) gde se pričalo da se sve radi iz ljubavi, a posle se ispostavi da cifre za koje se vodi klub, trenira ili igra u njemu nisu ni približno jednake reči LJUBAV.
      Drugo pitanje takođe ima svoj smisao jer je rekao da sever više voli one koji od Zvezde uzimaju, nego one koji njoj daju, pa je time (indirektno) rekao da je i on davao. Ok, poštujemo, ali da li može da kaže šta i koliko?
      Treće pitanje je postavljeno iz čistog razloga jer se ostavka mogla podneti i tako da se ne stopiraju nadolazeći transferi. Eto, ostavljamo mogućnost da treće pitanje i nije moralo da se postavi, pa neka to ide na našu dušu.
      Što se severa tiče, neka daju odgovor sami za sebe.

      • Odlicno! Onda pitanje o platama postavljajte na pocetku sezone, trazite i insistirajte na transparentnosti, a ne sada, kada je frka. Kada se to posle “ispostavilo” da nije bilo rec o ljubavi nego o zaradi? Treba mi svez primer, ako moze. Koliko se secam, nismo nista skorije prodali a da je uslo u kasu a zadnji put je bilo da se kupi Evro licenca (Jovic) u kojoj smo prdnuli u cabar (Bozovic i njegovi puleni).
        Po svemu sudeci, Zvezdi trebaju dobrovoljci, po mogucnosti sa dubokim dzepom i ciji bi eventualni uspesan rad bio nagradjen tapsanjem po ramenu.

        Bez namere da stajem na neciju stranu, jer su sve to hohstapleri u Upravi, logicno mi je da je Kokeza mnogo vise dao (ne mislim na pare – jer para nema) nego uzeo, jer nismo napravili nijedan transfer vredan paznje.

        Ali, nijedan od njih nikada nije izasao pred javnost da tacno kaze sta i kako, sve su izjave (pa i Kokezina) obavijene maglom. Nema imena ali ima optuzbi. Bojim se da ce jednoga dana, kada neko od njih stisne muda, na svetlost dana izaci takva prljavstina da nas ni tri Dunava nece oprati.

  • Jeste li debilni pa postavljate treće pitanje? Evo, ja ću Vam dati odgovor:
    Podnose ostavke zato što Vi tražite i pošto su očigledno odlazeća uprava nemaju prava da dovode bilo koga. Zar nije ironija da ih terate zbog slabih pojačanja a sada napadate što ne dovode nova? Znate li Vi, nazovi navijači, šta uopšte hoćete? I ko će doći na mesto sadašnje uprave? Vođe sa severa?

    • Dragi NinoL! Mislim da si malo preemotivan. Naša ekipa nije predstavnik, i ne zastupa niti jednog člana ili budučeg člana uprave. Također, nismo predstavnici ni severa ni njegovih vođa. Što se teranja ove uprave tiče, najmanji gresi su im pojačanja. Ako do sada nisi uspeo da pročitaš ni jedan drugi post osim poslednjeg (u kojima smo objašnjavali zašto ova uprava nije dobra za Zvezdu), onda nam je stvarno žao. O ovome “nazovi navijači” je degutantno pisati i raspravljati jer ne znaš ko je sa druge strane, a ni mi tebe, niti bilo koga drugog nismo prozivali, pa ne vidimo da to trebaš da radiš i ti.
      Svako ima pravo na svoj stav.
      Lep pozdrav.

Skoči na traku sa alatkama