Кошарка Кошарка/Вести

Košarkaši započinju pripreme 10. avgusta

Autor: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom 10. avgusta počeće pripreme za sezonu 2015/2016. Po običaju, crveno-beli će najpre u specijalističkoj ordinaciji Vita Maksima uraditi kompletne lekarske preglede i medicinska testiranja, a od 11. avgusta krenuće sa treninzima. Trener Dejan Radonjić će za razliku od prethodnih godina bazični deo priprema umesto na Zaltiboru odraditi u Beogradu.

Već sada je poznato da će crveno-beli učestvovati na turniru u Kraljevu koji će se održati 12. i 13. septembra, a osim Zvezde na ovom turniru igraće Mega Leks, solunski PAOK i turski Trbazon. Izabranici Dejana Radonjića učestvovaće i na veoma jakom turniru u Zadru od 24. do 27. septembra gde će igrati čak pet evrologaških ekipa. Zvezda je smeštena u B grupu zajedno sa Darušafakom (utakmica na programu 25. septembra) i Fenerbahčeom (utakmica na programu 26. septembra), dok će u A grupi biti Olimpijakos, minhenski Bajern i Zadar.

Poslednjeg dana turnira, 27. septembra igraće se utakmice za plasman.

Takođe, crveno-beli su zakazali još jednu prijateljsku utakmicu protiv bundesligaša Krailshajm Merlinsa koja je na programu 17. septembra u Beogradu, a u narednom periodu biće poznati protivnici za još nekoliko kontrolnih mečeva koji su u planu.

Скочи на траку са алаткама