Fudbal Fudbal/Vesti

Sahrana Gorana Gogića u subotu u Kuli

Izvor: Blic.rs

Goran Gogić koji je tragično preminuo u Kini će konačni mir naći u subotu u 16 časova kada će se obaviti sahrana na Starom groblju u Kuli.

Član šampionske generacije fudbalera Zvezde koja je posle šest godina vratila titulu u klub, je preminuo u Kini pre 14 dana, a njegovo telo će do Srbije stići tek u petak.

Kineske vlasti su odugovlačile sa slanjem njegovog tela kako bi izbegle da preuzmu odgovornost za sve što se dogodilo, a kovčeg sa telom je juče zadržan u Moskvi jer je nastao problem sa papirologijom između Rusa i Kineza. Ipak, sve je nekako okončano pa će Goranova porodica konačno moći da ga sahrani u rodnom gradu.

Crvena zvezda je već održala komemoraciju na kojoj se oprostila od bivšeg fudbalera, a svi igrači su bili u suzama. Još jednom će imati priliku da se oproste od Gogića u subotu, a tamo će biti i njegov kum i bivši igrač Zvezde, Đorđe Rakić koji je zajedno sa Goranovom suprugom bdio nad telom sve vreme.

Goran Gogić je umro posle treninga svog kluba Đingau Hainijua u četvrtak 3. jula kada mu je pozlilo ispred autobusa ekipe. Uzrok smrti su problemi sa srcem.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama