Košarka

Apel Nebojši Čoviću

Autor: CZBG, Vlada Mauzer
Pre nego pročitate ovo pismo, moramo da kažemo par stvari. Pre svega naš sajt je nezavisan u svakom pogledu i na njemu se ne nalaze naručeni tekstovi. Mi ne podležemo cenzuri i spremni smo, zarad ljubavi prema svakoj sekciji Sportskog društva Crvena zvezda, da se i kritički osvrnemo na određene situacije, pa makar to nekada žuljalo vodeće ljude u našim klubovima. Takođe, spremni smo u svakom trenutku i da pohvalimo one koji odlično rade i donose rezultate vredne renomea Crvene zvezde. Isto je i sa navijačima, bilo da se radi o onima sa severa, istoka ili zapada.
Mi ne pišemo da bi se nekome svideli. Mi pišemo jer volimo Zvezdu i želimo joj najbolje, a ‘Što se nekad ljutim, oprosti, izvini.’
Foto: www.mojacrvenazvezda.net
Pismo legendarnog zvezdaša, Vlade Mauzera, prenosimo u celosti.

Čoviću, pamet u glavu!

Situacija je trenutno veoma složena ali i vesela – KKCZ igra Evroligu.
Bobi, stožer ekipe je otisao u NBA – to je očekivano, to je čast i ponos za sve nas.
Naravno, najbolje i najperspektivnije uzimaju najbogatiji, te je eventualni odlazak Kalinića REALAN. Samo pare od Kalinića se moraju uložiti u pojačanja.
Markus Vilijams je sjajan čovek i izuzetan igrač. Pravila su pravila, pa i ona o THC-u, ali MORA se naglasiti da nije doping već zabranjeno sredstvo. Vilijams je puno dao u svakom pogledu. KLUB i Markus moraju zajedno, ruku pod ruku, da izađu iz nastale situacije. Jučerašnje saopštenje, naprotiv, ne ide u tom pravcu.
Ako se znalo da je Kalinić pred odlaskom, Đenka se trebao zadržati.
Političari su surovi, ali i VI ste bili političar. Mora se naći kompromis radi Zvezde i radi tima koji mora biti konkurentan i pobednički. MI tu ništa ne možemo. Zauvek okrenite leđa lažnim podržavaocima kluba preko raznih FB stranica i profila, koji se žrtvuju 50 evra da bi ih VI častili 500 na ovaj ili onaj način.
Vas su doveli Pravi navijači (većinom fudbalski), ali to nikad ne potežemo i ne delimo se.
Imate poštovanje radi rezultata i to su navijači pokazali sa 2195 kupljenih godišnjih karata u preprodaji. Uspeh (ako se ne ispoštuje) kratko traje, a jedanput kad se izgubi poverenje i žargonski padne u blato, najteži je povratak, makar to istinski hteli.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama