Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda uspešno okončala UPPR

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

U prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu održana je redovna sednica Skupštine KK Crvena zvezda. Tom prilikom usvojen je sportski i finansijski izveštaj za sezonu 2014/2015, a članovi Zvezdine Skupštine izrazili su čestitke celokupnom stručnom štabu i svim igračima na izvanrednim rezultatima u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba. Takođe, sve pohvale izrečene su i na račun trenera i svih igrača mlađih kategorija koji su objedinili titule šampiona Srbije u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Na Skupštini je konstatovano da je KK Crvena zvezda realizovala sve aktivnosti koje su bile predviđene po Unapred pripremljenom planu reorganizacije, usvojenim prvosnažnim rešenjem od 02.07.2012. godine pred Privrednim sudom u Beogradu. Na taj način realizacija UPPR-a KK Crvena zvezda je uspešno okončana. Time su se stekli uslovi da u skladu sa sporazumom iz 2011. godine, KK Crvena zvezda (Mali Kalemegdan 2) u sezoni 2015/2016 zauzme svoje mesto u svim takmičenjima.

Na osnovu zaključaka sa ove sednice Skupštine, period stabilizacije koji je počeo 2011. godine može se nazvati uspešno okončanim na ponos i zadovoljstvo svih onih kojima je Zvezda u srcu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама