Кошарка Кошарка/Вести

REAL, FENER, HIMKI, BAJERN I STRAZBUR

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

Žrebom u Barseloni određeni su sastavi grupa Evrolige za sezonu 2015/2016. Kuglice sa imenima timova izvlačili su nekadašnji istaknuti sudija Kostas Rigas i bivši nemački reprezentativac Patrik Femerling koji nisu baš doneli sreću crveno-belima. Rigas je Crvenu zvezdu svrstao u veoma jaku grupu A, gde će rivali crveno-belima biti Real Madrid, Fenerbahče Ulker, moskovski Himki, Bajern Minhen i francuski Strazbur.

O težini rivala Crvene zvezde u prvoj fazi Evrolige svedoči činjenica da je Real Madrid prošle sezone osvojio sve što se moglo osvojiti (Evroligu, špansko prvenstvo i kup Kralja), Fenerbahče Ulker je bio učesnik Fajnal-fora Evrolige, Himki je trijumfovao u Evrokupu…
Prema unapred određenim pravilima rasporeda takmičenja koje je propisala Evroliga Zvezda bi u prvom kolu trebalo da igra protiv Fenerbahče Ulkera i to kao domaćin. Evo i rasporeda preostalih utakmica:

Drugo kolo: Himki – Crvena zvezda

Treće kolo: Strazbur – Crvena zvezda

Četvrto kolo: Crvena zvezda – Bajern Minhen

Peto kolo: Real – Crvena zvezda

Šesto kolo: Fenerbahče Ulker – Crvena zvezda

Sedmo kolo: Crvena zvezda – Himki

Osmo kolo: Crvena zvezda – Strazbur

Deveto kolo: Bajern Minhen – Crvena zvezda

Deseto kolo: Crvena zvezda – Real Madrid

Ovaj raspored treba uzeti sa dozom rezerve jer će Evroliga naknadno potvrditi kalendar takmičenja pa su moguća odeđena pomeranja.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама