Фудбал Фудбал/Вести

Terzić potvrdio: Ibanjez je Zvezdin tri godine!

Izvor: Mozzartsport

Završena je najveća letnja transfer saga u srpskom fudbalu, Argentinac je dobio menice na kojima je insistirao

Konačno! Posle višednevnog zapleta, natezanja u pregovorima, mogućnosti da Partizan uđe u trku i pobedi, Crvena zvezda je osigurala potpis Luisa Ibanjeza. Transfer koji jeMOZZART Sport prvi najavio 22. juna. Argentinski levi bek će večeras odraditi i drugi trening ca crveno-belima, a sutra će na stadionu Rajko Mitić i zvanično biti promovisan u peto pojačanje Zvezde ovog leta.

Prvi operativac kluba Zvezdan Terzić je MOZZART Sportu potvrdio da su otklonjene sve nedoumice oko Ibanjezovog dolaska u crveno-beli tabor i da će dugogodišnji levi bek zagrebačkog Dinama, a u prošloj polusezoni igrač mađarskog Đera, sutra staviti autogam na trogodišnji ugovor.

Iako je u jednom trenutku Ibanjezov potpis izgledao kao gotova stvar, kamen spoticanja su bile menice koje su Argentinac i njegov menadžer tražili kao garanciju da će plata na Marakani biti redovna. Danas poslepodne, stigle su i bankarske garancije za Ibanjezov ugovor tako da je otklonjena i poslednja prepreka da argentinski defanzivac potpiše saradnju na tri sezone.

Ibanjez neće moći da se stavi na raspolaganje šefu struke Midoragu Božoviću za mečeve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata, ali će biti spreman ya drugo kolo ako Zvezda eliminiše kazahstankog predstavnika.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама