Фудбал Фудбал/Вести

Vered i Matos pred medijima

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je u ponedeljak, 29. juna, zvanično predstavila nova pojačanja, u Lav Medija centru stadiona „Rajko Mitić“. U pitanju su brazilski napadač Bruno Matos, koji je stigao iz Novog Pazara i izraelski ofanzivni vezista i dugogodišnji član Makabija iz Haife Idan Vered.

1

Miodrag Božović je odlučio da za utakmicu sa Kairatom (četvrtak, 2. jul) prijavi izraelskog internacionalca, dok će ostala pojačanja, uključujući i Matosa, morati da sačekaju prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope kako bi debitovali za crveno-bele.

Vered će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 11, dok će Matosu na leđima stajati broj 15. Mediji su Izraelca, zbog broja na dresu, uporedili sa Nejcom Pečnikom i pitali da li će Vered biti kao Nejc.
Biće još bolji, verujemo u to – rekao je sportski direktor Blažo Raosavljević, i istakao da su pozicije koje pokrivaju njih dvojica bile urgentne po zamislima šefa struke Miodraga Božovića.

Bruno Oliveira de Matos iza sebe ima godinu dana u Novom Pazaru, pa se pred predstavnicima medija trudio da malo prozbori i na srpskom jeziku.
Ja znam malo srpski. Znam da kažem Zvezda, Marakana, polako… Ne znam mnogo, hvala svima. Jedva čekam da počnu utakmice i da svi igramo dobro – rekao je Brazilac.

Vered je istakao da se raduje igranju pred navijačima kakvi su Zvezdini.
Imao sam jedan trening. Bilo je dobro, moram podignem nivo fizičke spreme. Drago mi je što sam u velikom klubu. Spreman sam i uzbuđen zbog toga. Nadam se da ću zadovoljiti navijače Zvezde za koje znam da su najbolji – rekao je Vered.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама