Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda i Lyoness za navijače

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

ZVEZDAŠ članska karta probudila je veliko interesovanje među navijačima Crvene zvezde. Članstvo u KK Crvena zvezda biće obnovljeno od 1. jula 2015. godine, a korišćenjem Zvezdaš članske kroz lojalti program biće omogućeni brojni benefit i ušteda novca. Takođe, svakom upotrebom članske karte ZVEZDAŠ prilikom kupovine robe široke potrošnje u partnerskim firmama biće omogućeno i Zvezdi da prihoduje što će biti značajna finansijska pomoć klubu da i dalje ostvaruje vrhunske rezultate i osvaje trofeje. Sve pogodnosti koje nudi ZVEZDAŠ članska karta možete pogledati OVDE.

Ceo ovaj ambiciozan projekat KK Crvena zvezda realizuje u saradnji sa kompanijom LYONESS koju ovim putem želimo da približimo svim Zvezdinim navijačima.

Lyoness d.o.o. Beograd je sastavni deo Švajcarske firme Lyoness Europe AG, koja trenutno predstavlja najveći internacionalni lojalti program, a ujedno je i najveća šoping zajednicu u svetu. Lyoness članovima je omogućeno da koriste svoje pogodnosti u 46 zemalja širom sveta u preko  47.000 partnerskih firmi.

Lyoness je u Srbiji prisutan od 2007. godine. U tom periodu je razvijena široka mreža partnerskih firmi iz svih branši, kao i potrošačka grupa koja kontinuirano raste i za sada broji preko 100.000 članova.

Lyoness je aktivan u tri različite oblasti poslovanja kako bi se trajno opravdao kvalitet usluga: šoping zajednica, program lojalnosti i mrežni marketing. Kao internacionalna šoping zajednica, Lyoness pruža odgovarajuće mogućnosti kupovine za svačiji ukus:

  • Cashback Card: jedna kartica, svebranše, mnogo prednosti
  • Online Shopping: veliku ponudu Lyoness online partnerskih firmi
  • Vaučeri: raznovrsni vaučeri koji mogu da se iskoriste u Lyoness partnerskim firmama

Lyoness nudi izvanrednu mrežu velikih prodajnih lanaca, malih i srednjih preduzeća i online partnerskih firmi, koja omogućuje povoljnu kupovinu širom sveta u svim branšama.Tako članovi trenutno mogu da koriste prednosti povraćaja novca i da sakupljaju atraktivne šoping poene.

Cashback – povraćaj novca pri svakoj kupovini. Nezavisno od toga da se kupuje uz Cashback Card, vaučereili online – do 5% vrednosti kupovine se pripisuje u obliku Cashbacka. Kada se sakupi iznos Cashbacka u visini od 1.000 RSD, Cashback se isplaćuje na bankovni račun člana.

Shopping Points – prilikom svake kupovine sa Lyonessom uz Cashback se dobijaju i šoping poeni. Oni se sakupljaju na računu člana za šoping poene i mogu da se iskoriste za Shopping Point Deals Lyoness partnerskih firmi ili za velike rabate na mnogobrojne proizvode u Loyalty Mallu.

Lyoness povezuje prednosti pri kupovini sa podrškom zaštiti životne sredine i projektima obrazovanja širom sveta, tako da se u Lyonessu Korporativna Odgovornost piše velikim slovima. Tako su osnovane dve dobrotvorne fondacije, koje su od trenutka nastanka stalni sastavni deo preduzeća. Članovi svakom svojom kupovinom u Lyoness partnerskim firmama automatski podržavaju ove dve fondacije. Od 2008. godine, pored članova i partnerskih firmi, Lyoness Child & Family Foundation pomaže deci, mladima i porodicama u oblasti obrazovanja. U 2011. godini osnovana je još jedna fondacija, Lyoness Greenfinity Foundation, koja se zalaže za trajnu globalnu zaštitu životne sredine, sprovodi inovativne projekte za zaštitu klime i investira u korišćenje obnovljivih izvora energije.

Скочи на траку са алаткама