Košarka Košarka/Vesti

Sezonske ulaznice u pretprodaji još samo dva dana

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Još samo dva dana ostalo je do završetka pretprodaje godišnjih karata KK Crvena zvezda za sezonu 2015/2016. Sezonske ulaznice još samo ovog vikenda mogu se kupiti sa popustom do 20 odsto na poslovnici Eventima u TC Ušće od 10 do 22 sata (kompletan cenovnik možete pogledati OVDE), a sa ponosom ističemo da je do sada prodato ukupno 2031 sezonska ulaznica.

Još jednom podsećamo da je za vlasnike sezonskih karata iz prošle sezone obezbeđen dodatni popust od 900 dinara, a da je za sve one koji poseduju kreditne kartice Komercijalne banke i Banke Inteza omogućena kupovina na tri ili šest rata bez kamata. Od ove godine kupovina sezonskih karata omogućena je i putem interneta koju možete izvršiti jednostavnim klikom OVDE.

Treba istaći da će svi vlasnici sezonskih ulaznica besplatno dobiti i Zvezdaš članske karte koje će ujedno biti i lojalti kartice koje će obezbediti brojne benefite (dodatne informacije o Zvezdaš članskim karatama možete pronaći OVDE). Takođe, treba istaći da će godišnja članarina u KK Crvena zvezda iznositi od 300 do 900 dinara što će biti još jedan vid uštede.

Posebno naglašavamo da se kupovinom sezonskih ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći klubu da i dalje beleži vrhunske igrače i osvaja trofeje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama