Rukomet Rukomet/Vesti

Održana druga sednica Skupštine kluba

Izvor: Zvanični sajt RK Crvena zvezda

Muški rukometni klub Crvena zvezda održao je drugu sednicu Skupštine kluba. Sednicu je vodio predsednik Mirko Butulija po ovlašćenju predsednika Skupštine kluba.

Članovi Skuštine kluba su jednoglasno usvojili dnevni red po tačkama i diskutovali o nedavno završenoj sezoni. Usvojen je i finansijski izveštaj za 2014. godinu.

10672326_10153283274699119_6179624827891117880_n

Predsednik Mirko Butulija je konstantovao, uzevši u obzir sve što se događalo tokom godine, da je sezona uspešno privedena kraju.

– Teška sezona je iza nas. Imali smo mnogo pehova, sedam-osam igrača nam se ozbiljno povredilo, bili smo desetkovani, imali smo raznorazne turbulencije. Uspeli smo zahvaljujući Nenadu Peruničiću i stručnom štabu da ostanemo u ligi, u plej-aut doigravanju, koji smo završili na 1. mestu.

Predlog Skupštine kluba je da naredne sezone Crvena zvezda kao domaćin igra van Beograda, zbog velikog broja događaja i opterećenosti broja utakmica u glavnom gradu i kao zahvalnost navijačima van Beograda zbog velike podrške prethodnih godina. Predlog će se u narednom periodu detaljno analizirati.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama