Fudbal Fudbal/Vesti

Klinci Crvene zvezde osvojili međunarodni turnir

Izvor: Novosti.rs

U finalu protiv Lokomotive golmani su bili na visini zadatka, a jedini strelac bio je Stefan Leković u 20. minutu i time doneo pobedu svom timu.

Klinci Crvene zvezde

Najmlađi fudbaleri Crvene zvezde osvajči su međunarodnog turnira “Alpas kup Udarnik 2015”, koji se igrao u okolini Velik Gorice. Takmičenje kadeta okupilo je 40 najboljih ekipa iz regiona: Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Rumunije, a deca su za dva dana odigrala 152 utakmice.

Crvena zvezda je u finalu bila bolja od Lokomotive iz Zagreba, a oni koji su utakmicu gledali ističu da je “meč bio prava poslastica, jer su obe ekipe prezentovale otvorenu igru u kojoj nije nedostajalo šansi za gol”.

Golmani su bili na visini zadatka, a jedini strelac bio je Stefan Leković koji je zatresao mrežu Lokomotive u 20. minutu i time doneo pobedu svom timu.

– Interesantna, uzbudljiva i napeta utakmica puna borbe. Lično mi je žao što je jedna ekipa morala da pobedi. Izvukli smo se, a ovo za moje momke treba biti podstrek za dalje. Domaćini su nas liepo primili, i nadam se da ćemo se i mi njima odužiti na sličan način nekom prilikom, rekao je trener Crvene zvezde Đorđe Aćimović, a prenose hrvatski portali.

REZULTATI
GLAVNI TURNIR
ČETVRFINALE
Lokomotiva – Rijeka 0:0,
Zagreb – Brinje 2:0,
Crvena zvezda – Bistra 5:0,
Dinamo- Špansko 4:0
POLUFINALE
Crvena zvezda – Dinamo 1:0,
Lokomotiva- Zagreb 1:0
ZA TREĆE MESTO
Dinamo – Zagreb 1:0
FINALE
Crvena zvezda – Lokomotiva 1:0

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama