Фудбал Фудбал/Вести

Dragan Mladenović ponovo u Zvezdi

Izvor: mondo.rs

Promena direktora Omladinske škole crveno-belih.

Dragan Mladenović je bio igrač, zatim trener u mlađim kategorijama, a uskoro će postati direktor Omladinske škole Crvene zvezde, saznaje MONDO.

Bivši reprezentativac naše zemlje i jedno vreme vezista Glazgov Rendžersa dugo je jedan od najglasnijih kritičara “fabrike igrača” iza južne tribine stadiona Rajko Mitić, tako da će sada imati priliku da ispravi sve ono što smatra pogrešnim u radu crveno-belih sa mlađim kategorijama.

Mladenović je prethodnih dana nekoliko puta razgovarao sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem o svojim zahtevima i predlozima. Dogovor o saradnji nezvanično je postignut, pa se narednih dana očekuje i promocija.

On će na mesto direktora doći umesto Srđana Vasiljevića kojem ističe ugovor.

Najveća zamerka u radu Omladinske škole Crvene zvezde proteklih godina odnosio se na veliki broj odlazaka igrača pre nego što stignu do A tima i to uglavnom bez obeštećenja i na štetu kluba. Tek prošle sezone, posle dugo vremena, četvorica fudbalera poniklih na “Marakani” uspeli su da se izbore za status prvotimca – Luka Jović, Mihailo Ristić, Vukašin Jovanović i Marko Grujić, dok bi ovog leta seniorima ozbiljnije mogli da se priključe Miloš Stojanović, Marko Mijailović, golman Filip Manojlović…

Što se tiče rezultata u minuloj sezoni, omladinci crveno-belih osvojili su treće mesto, iza Rada i Vojvodine, kadeti su završili kao šesti, a pioniri treći. Titulu su osvojili mlađi pioniri i mlađi kadeti, koji su takođe bili uspešni i na regionalnom turniru u Bijeljini.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама