Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Kadeti na turniru u Sarajevu – poraz od Željezničara, remi sa Rijekom

Autor: CZBG

Kadeti našeg kluba (igrači rođeni 1998. g. i mlađi) učestvuju ovih dana na turniru ”Igraj fudbal, živi život” koji se održava u sarajevu, a koji su naši kadeti osvojili prošle godine. Igre ove godine nisu bile na nivou prošlogodišnjih, pa su tako naši kadeti poraženi u 1. kolu od Željezničara rezultatom 2:4, dok su u drugom kolu remizirali sa Rijekom 1:1

1. kolo

Željezničar – Crvena zvezda 4:2 (1:1), strelci: 1:0 Hasanović, 1:1 Crnadak, 1:2 Đurić, 2:2 Subašić, 3:2 Bijedić, 4:2 Šubo.

Kovačević, Milašinović, Vasiljević, Novaković, Pejović, Filipović, Cvetković, Crnadak, Romanić, Đurić, Goranović.

Klupa: Dodić, Petrović, Grbović, Stojanović, Jeličić, Čitaković, Dimitrijević.

Fudbaleri Željezničara mogli su doći u vodtvo već u 5. minutu, no golman Zvezde Kovačević brani penal koji je izveo Žerić. Fudbaleri sa Grbavice dolaze u vodstvo nakoh kornera, kada je najviši u skoku bio Hasanović. Da se na poluvreme ode sa rezultatskim egalom pobrinuo se Andrija Crnadak koji je u finišu 1. poluvremena savladao golmana Željezničara Karavdića. U drugom poluvremenu crveno beli preko Vasilija Đurića dolaze u vodstvo. No tu su naši momci stali, igra se raspala, a ”Željo” se raspucao i ostvario na kraju ubedljivu pobedu.

2. kolo

Crvena zvezda – Rijeka 1:1 (1:0), strelci: 1:0 Crnadak, 1:1 Vizinger.

Kovačević, Milašinović, Vasiljević, Novaković, Pejović, Filipović, Cvetković, Crnadak, Romanić, Đurić, Goranović. Igrali su još: Dodić, Petrović, Grbović, Stojanović, Jeličić, Čitaković, Dimitrijević.

Pokušali su naši kadeti da poprave loš utisak nakon poraza od Željezničara, napadali u prvom poluvremenu, a golmana Riječana Nikoletija savladao je Crnadak. U nastavku Riječani dolaze do izjednačenja preko Vizingera.

Andrija Crnadak

 

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama