Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

ZVEZDA JE ŠAMPION!!!

Autor: CZBG

Dugo te, dugo, očekujem… Rečima ove pesme moglo se doslovno opisati stanje među zvezdašima kada se tiče titule prvaka Srbije. Poslednji put smo bili šampioni daleke 1998 i ovu titulu smo čekali kao ozeblo sunce. Ipak, na kraju svega, dočekali smo je jer smo bili najbolji tamo gde je to trebalo da pokažemo – na parketu.

U finalnoj seriji počistili smo komšije sa druge strane brda – 3:0, i tako pored osvojenog kupa i ABA lige, stavili tačku na “i” osvajanjem šampionata Srbije.

Teško je u ovom trenutku pisati i opisati svu tu silnu emociju koja izbija iz svakog Zvezdinog navijača. Jednostavno, večeras je vreme za slavlje, za pesme, za čašicu visoko podignutu u ime svih nas u crveno-belom.

Slavite Cigani, slavite duboko u noć. Neka se čuje pesma kroz beli grad, neka odjekuje sa Malog Kalemegdna da je naša Zvezda prvaK ponovo. A može i u Železniku da grmi…u Stjepana Supanca, ako je tako lakše našim komšijama.

Mada, oni večeras ne znaju od koga su izgubili – Zvezde, FMP-a, Dive, Telekoma, Delija, Pantera ili nekog inog kluba.

Ali, to ostavljamo njima, da o tome razmišljaju. Imaće dosta vremena za to.

A mi, mi treba da slavimo i uživamo u ovoj večeri i svemu onome svetlom, što nas čeka u budućnosti.

Hvala Nebojši Čoviću i svim članovima uprave kluba. Hvala fenomenalnom Dejanu Radonjiću i svima u stručnom štabu. Hvala kapitenu Luki i svim vitezovima koji su se borili i izborili za ono što nam oduvek pripada.

Hvala, hvala, hvala.

[youtube id=”koWfRXCsM8w”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама