Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci remijem, a kadeti pobedom završili sezonu

Autor: CZBG, izvor: ”Sportski žurnal”

Omladinci:

29. kolo – odložena utakmica

Spartak – Crvena zvezda 2:2 (0:1). Strelci: 0:1 Lisičić-Vuković (34), 2:2 Jovanović (84 – penal).

Milojević (Dodić), Mijailović, Tošić, Jovanović, Aleksić, Stanković, Cvetanović (Rebić), Bjeličić (Lazić), Lisičić-Vuković (Terzić), Tufegdžić, Selak.

Igrač utakmice: Milikić (Spartak)

Odlična igra tokom svih 90 minuta. Gosti su poveli u 34. minutu, Lisičić-Vuković je odlično iskoristio dodavanje Nemanje Tošića i plasirao loptu u mrežu. Posle dobre asistencioje Paunovića, Milikić je maestralnim potezom poslao loptu u gol za 1:1. Nije mnogo trebalo timu Bogoljuba Džinića da preokrene rezultat, u 51. minutu, Milikić je šutirao, na loptu je natrčao Mijatović – 2:2.

Nizale su se prilike na obe strane, ali Zvezda je u završnici stigla do izjednačenja sa bele tačke. Neko od Subotičani igrao je rukom, a siguran sa bele tačke bio je Nikola Jovanović za 2:2.

Kadeti:

29. kolo – odložena utakmica

Spartak – Crvena zvezda 0:1 (0:1), strelac: Santrač u 10. minutu.

Gordić, Denić, Daničić (Konotar), Kojić, Janković, Ilić (Čanić), Santrač (Torbica), Gavrić (Savić), Šikanić, Aćimović (Jovanović), Bosić (Arambašić).

Igrač utakmice: Santrač (Zvezda)

Bolju igru je Zvezda, u 10. minutu, krunisala pogotkom. Posle odlično izvedenog kornera Gavrića, Santrač je glavom sproveo loptu u mrežu. Drugo poluvreme donelo je bolju igru Spartaka, ali Šormaz i Zavišić nisu iskoristili prilike i gosti su zasluženo odneli bodove.

 

 

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama