Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezdin šamar Partizanu i Čukaričkom: Rendulić potpisao!

Izvor: Mozzarsport

Iskusni štoper dogovorio dvogodišnju saradnju sa crveno – belima

Kuva na Marakani! Talentovani Nemanja Radonjić je pred potpisom za Crvenu zvezdu, aMiodrag Grof Božović dobio je prvo veliko pojačanje. I to u defanzivnom redu. Doskorašnji štoper Čukaričkog Zoran Rendulić obavezao se na dvogodišnju saradnju aktulenom srpskom vicešampionu, potvrđeno je MOZZART Sportu.

Iskusni defanzivac bio je najtraženija roba iz Superlige ove sezone. Rendulića je žarko želeo da angažuje Partizan, Čukarički mu je nudio produžetak saradnje, ali je Crvena zvezda uspela da pobedi velike rivale. Najviše zahvaljujući uticaju Miodraga Grofa Božovića koji je insistirao na dolasku Rendulića.

Naime, crnogorski stručnjak je gledao poslednji duel između Čukaričkog i Crvene zvezde, i tada ga je Rendulić impresionirao. Imao je veliku želju da pojača tim upravo jednim od najboljih igrača Brđana u prošloj sezoni.
„Tačno je, Rendulić je igrač Crvene zvezde. Dogovorili smo dvogodišnju saradnju. On je bio Božovićeva želja“, rekao je za naš portal Blažo Raosavljević.

Zvezda će angažovanjem Rendulića imati jaku konkurenciju u poslednjoj liniji tima. Za dva mesta u centralnom delu odbrane konkurisaće Pavićević, Luković, Rendulić, Jovanović, te Mbođ i supertalentovani Stojanović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama