СДЦЗ

Arunovićeva i Sebić osvojili Kup Srbije MK oružjem

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Strelci Crvene zvezde Zorana Arunović i Milenko Sebić osvojili su titule u finalu Kupa SS Srbije MK oružjem koji je proteklog vikenda održan u Novom Sadu.

Prvog dana takmičenja Zorana Arunović je osvojila sedmu uzastopnu titulu MK pištoljem u ovom takmičenju. Ona je do zlata došla pobedom u finalu finala protiv Jasmine Grgić (Smederevo) rezultatom 8:4. U polufinalu Arunovićeva je imala 19, a Grgićeva 17 „hitova“.Kao i lane Danica Rašeta iz Zemun Centra osvojila je bronzu.

Milenko Sebić je prvog dana takmičenja u seniorskom finalu MK puškom 60 metaka ležeći osvojio drugo mesto. Zlato je pripalo Jovanu Čičevskom iz ekipe Novi Sad. Sebić je u finalu imao 207,4 kruga, a Čičevski je titulu osvojio sa 207,9 krugova.

Drugog dana takmičenja Sebić se popeo za stepenik više i uspeo je da odbrani Kup Srbije MK puškom trostav osvojen prošle godine. Sebić, koji je bio prvi i 2008, u finalu je zabeležio novi državni rekord sa 459,9 krugova. I stari 459 sa Prevenstva Srbije 2014. je bio njegovo vlasništvo.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама