Košarka Košarka/Vesti

Navijači dođite, sada je važno!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Odlučujuće borbe za šampiona Srbije počinju. Polufinalna serija plej-ofa startuje u subotu, a crveno-beli u Pioniru od 18 sati dočekuju Mega Leks.

KK Crvena zvezda ovim putem poziva sve svoje navijače da u finišu domaćeg šampionata pruže preko potrebnu podršku ekipi u nameri da osvoji još jedan trofej, ukupno treći ove sezone i tako na veličanstven način kruniše izuzetno uspešnu takmičarsku godinu.

Neophodna je potpuna mobilizacija svih zvezdaških snaga kako bi se veoma duga i naporna sezona trijumfalno okončala. Zato apelujemo na sve one kojima su crveno-bele boje u srcu da od subote 6. juna, pa sve do završetka plej-ofa na svakoj utakmici budu uz Zvezdine košarkaše, jer samo zajedno možemo do tako željenog uspeha i trofeja koji se čeka punih 17 godina.

Izabranici trenera Dejana Radonjića su u ovoj sezoni, u kojoj su već osvojili Kup Radivoja Koraća i šampionski prsten ABA lige, odigrali više od 75 utakmica i dodatna energija sa tribina koju mogu da im pruže Zvezdini navijači je od neprocenjive vrednosti. To će biti njihova dodatna snaga i motiv da se bespoštedno bore i nikada ne predaju. Važnost koju navijači imaju za klub isticana je mnogo puta, a sada ona još više dobija na značaju.

I zato – NAVIJAČI DOĐITE, SADA JE VAŽNO.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama