Кошарка Кошарка/Вести

DANGUBIĆ: POMOZITE KLUBU, KUPITE SEZONSKU KARTU

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Sezonske ulaznice KK Crvena zvezda za takmičarsku 2015/2016 godinu od 1. juna nalaze se u pretprodaji. Zanimljivo je istaći da je KK Crvena zvezda prvi sportski kolektiv sa ovih prostora koji je omogućio kupovinu godišnjih karata u pretprodaji, koje su do 20 odsto jeftinije od cenovnika koji će važiti u redovnoj prodaji koja počinje u septembru (cenovnik sezonskih ulaznica možete pogledati OVDE).

– Čuo sam da vlada veliko interesovanje za sezonske ulaznice što me jako raduje. To je nagoveštaj da ćemo i sledeće sezone imati veliku podršku naših navijača koja nam je jako bitna. Mislim da smo našim navijačima u dosadašnjem delu sezone dali mnogo razloga za zadovoljstvo. Bilo je mnogo pobeda, uzbudljivih utakmica i trofeja. Smatram da smo time dodatno stekli njihovo poverenje što je od velikog značaja – kaže Nemanja Dangubić i dodaje:

– Pozivam Zvezdine navijače da iskoriste popuste koje nudi pretprodaja, da kupe sezonske ulaznice i tako na vreme rezervišu svoje mesto za sve naše mečeve koje budemo igrali kao domaćini u sezoni 2015/2016. I naredne sezone učestvovaćemo u Evroligi, ponovo ćemo biti u prilici da igramo protiv najboljih evropskih ekipa i sigurno nam predstoji jako uzbudljiva sezona, što je razlog više da se obezbedi godišnja karta – rekao je Dangubić i na kraju poručio:

– Kupovinom sezonske ulaznice ne obezbeđuje se samo ulaz u halu za naše mečeve, već se time i na najdirektniji način pomaže voljenom klubu – zaključio je Dangubić.

Pravo preče kupovine sezonskih ulaznica u pretprodaji do 6. juna imaju vlasnici sezonskih karata iz takmičarske 2014/2015 godine i one se mogu nabaviti na Malom Kalemegdanu (radno vreme od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 18 sati). Od 8. juna sezonske karte KK Crvena zvezda biće dostupne svima, a osim na Malom Kalemegdanu moćiće da se kupe i na poslovnici Eventima u TC Ušće svakim danom od 10 do 22 sata. Od ove godine omogućena je kupovina i preko interneta a sve detalje oko internet kupovine možete pronaći OVDE.

Takođe, ono što će predstavljati pogodnost za sve one koji budu kupili godišnje karate za sezonu 2015/2016 je i podatak da će dobiti i članske karte KK Crvena zvezda kojima će ostvarita sva prava i obaveze propisane Statutom kluba. Međutim, to neće biti samo članska karta već i lojalti kartica uz koju će svi vlasnici moći da ostvaruju brojne popuste u kupovini robe široke potrošnje. To će obezbediti i finansijsku dobit klubu pa će se upotrebom tih kartica dodatno pomagati KK Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама