Košarka Košarka/Najava utakmica

Marjanović: Naš cilj se zna

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

U utakmici pretposlednjeg kola Super lige Srbije košarkaši Crvene zvezde Telekom u ponedeljak od 19 sati i 30 minuta u dvorani Pionir dočekuju Vojvodinu. Ulaznice za ovu utakmicu su u prodaji na svim poslovnicima Eventima, a na dan meča prodavaće se i na blagajni Pionira od 15 sati. Cene karata su nepromenjene, pa je za tribine potrebno izdvojiti 300, a za parter 400 dinara. Plava i bela loža koštaju 600, a loža 800 dinara, dok je cena ulaznica za počasna mesta tik uz teren (court seat) 3.000 dinara.

– Vojvodina je dosta dobro odigrala dosadašnji deo Super lige. O tome svedoči podatak da dva kola pre kraja ligaškog dela i dalje imaju šanse za plasman u plej-of. Ipak, i u ovom meču smo favoriti, našim ozbiljnim pristupom, čvrstinom i velikom angažovanošću u odbrani moramo da neutrašilemo njihove šanse da nas iznenade u ovom meču – počinje priču Boban Marjanović i dodaje:

– Pokretačka snaga u ekipi Vojvodine je plejmejker Jovan Novak. Po statistici on je najkorisniji igrač, najbolji je strelac i asistent ekipe. Na njega ćemo morati da obratimo posebnu pažnju, ali i u ovom meču naš cilj se zna. Želimo da zabeležimo još jednu pobedu i upišemo nove bodove. Igramo na našem terenu i potrudićemo se da pred našim navijačima pružimo još jednu dobru partiju. Ovo će nam biti poslednja utakmica pred derbi za Partizanom pa ćemo se potruditi da je iskoristimo i za uigravanje određenih taktičkih varijanti – konstatovao je Marjanović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama