Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: 70. meč, a ima ih mnogo…

Izvor: CZBG

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavili su trijumfalni niz u Superligi Srbije. Crveno-beli imaju skor 9-0, a velika potrošnja u pohodu na Top 16 Evrolige i dva trofeja ne oseća se u igri Zvezde. Najbolji pokazatelj toga bio je ubedljiv trijumf nad Metalcem u dvorani Pionir rezultatom 87:69.

Nakon utakmice trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić bio je zadovoljan, ali je i istakao u prvi plan veliku potrošnju ekipe u dosadašnjem toku sezone:

Ovo je bio 70. meč ove sezone, a imamo još dosta da igramo. Uradili smo večeras ono što smo priželjkivali. Uspeli smo da povedemo računa o rovitim igračima koji su proizvod svega što smo prošli. Nadamo se da ćemo do plejofa biti svi maksimalno zdravi i spremni da damo sve od sebe – zastao je na kratko Radonjić, a potom se osvrnuo na utakmicu protiv Valjevaca:

Držali smo kontrolu meča od početka i imali smo mogućnost da vodimo računa i o stvarima, koje sam već nabrojao, a bile su nam izuzetno važne – rekao je trener crveno-belih, a onda dodao:

Superligu smo počeli odavno, još kada smo imali mečeve u Evroligi i plejof ABA lige. Potrošnja jeste ogromna, ali mi imamo izuzetno veliki motiv. Mislim da će taj naš motiv biti još više vizuelno izražen u narednim mečevima – zaključio je Radonjić.

Nakon utakmice kratke utiske izneo je i Boban Marjanović:

Mislim da je bila jedna lepa utakmica. Igrali smo i jedni i drugi zaista dobro. Naša odbrana je presudila u ovom meču – rekao je Marjanović.

Скочи на траку са алаткама