Рукомет Рукомет/Извештаји

Rukometaši ubedljivi u Lazarevcu

Izvor: http://www.rkcrvenazvezda.rs

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Kolubaru rezultatom 37:22 u 6. kolu plej-auta na gostovanju u Lazarevcu, vratili se na pobednički kolosek i zadržali prvo mesto na tabeli.

Crveno-beli su počeli meč vođstvom od 2:0 golovima mladog Filipa Leovca i Dejana Babića, da bi domaći nakon toga u dva navrata poravnali rezultat. Međutim, usledila je velika serija ekipe Nenada Peruničića od 8:0, pa je u 17. minutu na semaforu pisalo 3:11. Viktor Matičić je postigao polovinu Zvezdinih golova u pomenutoj seriji. Zabeležio je svih sedam pogodaka u prvih 30 minuta, a Zvezda je u finišu prvog dela golom Mladena Ivanovića stigla i do dvocifrene prednosti (19:9), što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U nastavku se razigrao i mladi Luka Vujović, pa je njegovim golovima crveno-beli tim održavao dvocifrenu razliku, koja je nastavila da se povećava pogocima Mladena Šotića, koji se oporavio od povrede i dobrom partijom vratio u tim posle nekoliko propuštenih susreta. U finišu je Crvena zvezda stigla i do +17 (36:19) pogotkom 18-godišnjeg Stefana Damjanovića, tako da su se deca naigrala na ovom gostovanju protiv nejakog rivala. Kolubara je do kraja uspela samo da smanji na konačnih minus 15. Zvezda je imala veliku podršku sa tribina tokom celog meča.

Utakmica 6-og kola plejauta rukometne Super Lige Srbije izmedju RK Kolubara Lazarevac i RK Crvena Zvezda Beograd odigrana u `SRC Kolubara`.

Utakmica 6-og kola plejauta rukometne Super Lige Srbije izmedju RK Kolubara Lazarevac i RK Crvena Zvezda Beograd odigrana u `SRC Kolubara`.

Viktor Matičić je bio najefikasniji na utakmici sa sedam postignutih golova. Pratio ga je Luka Vujović sa pet pogodaka, dok su u timu Kolubare najefikasniji bili Đorđe Lukić i Luka Milošević, koji su se po pet puta upisali u strelce. Marko Antelj je još jednom odlično branio za beogradski klub.

Kolubara – Crvena zvezda 22:37 (9:19)

Lazarevac – Dvorana: SRC Kolubara. Gledalaca: 500. Sudije: Knežić i Pešić. Sedmerci: Kolubara 2 (1), Crvena zvezda 4 (3). Isključenja: Kolubara 14, Crvena zvezda 10 minuta.

Kolubara: Đukić, Mladenović, Grujić 1, Milošević 5, Krupniković 1, Lukić 5, Ristić, Trivić 4, Tešić, Lazić 1, S. Todorović 1, Radovanović 4 (1), Mitrović.

Crvena zvezda: Živojinović, Dragutinović 2, Vujović 5 (2), Milošević 3, Gačević 1, Popović 1, Antelj (5 odbrana), Nikolić, D. Todorović 1, Cupara (7 odbrana), Šotić 3, Matičić 7 (1), Damjanović 3, Babić 4, Ivanović 4, Leovac 3.

Crveno-beli drže prvo mesto u plej-autu sa 21 bodom, a u sledećem kolu gostuju protiv ekipe Rudara u Kostolcu. Crvena zvezda se zahvaljuje svojim vernim navijačima na velikoj podršci u Lazarevcu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама