Кошарка Кошарка/Најава утакмица

REVIJA ŠAMPIONA KAO UVERTIRA ZA DUEL SA FMP-OM

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Crvena zvezda Telekom u petom kolu Superlige Srbije dočekaće FMP. Meč je na programu u ponedeljak od 18 sati, a s obzirom da će ovo biti prva utakmica crveno-belih pred navijačima na domaćem parketu posle osvajanja titule šampiona ABA lige, rukovodstvo kluba odlučilo je da širom otvori kapije beogradskog hrama košarke pa će ulaz u Pionir biti besplatan.

Posle fantastičnog dočeka u ranim jutarnjim časovima nakon trijumfa u Zagrebu, sve Zvezdine pristalice biće tako u prilici da još jednom svojom brojnošću i aplauzima nagrade i pozdrave osvajače šampionskog prstena regionalnog takmičenja, prvog u istoriji kluba. Takođe, na terenu Pionira prodefilovaće i sve Zvezdine mlađe kategorije koje su osvojile šampionske titule u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji tako da će to biti svojevrsna crveno-bela revija šampiona.

– Pozivam navijače da u što većem broju dođu u Pionir i da pozdrave Zvezdine šampionske generacije – počinje priču Nikola Rebić i dodaje:

– Zvezda je u dosadašnjem delu sezone ostvarila fantastične rezultate, osvojen je veliki broj pehara koji će u Pioniru biti prezentirani navijačima i mislim da će to biti sjajna uvertira za, nadam se, zanimljiv meč.

Crvena zvezda i u ovom duelu nosi etiketu favorita, ali Rebić poziva na oprez:

– Dobro poznajem većinu momaka koji igraju u FMP-u, jer smo zajedno prošli sve mlađe kategorije. Radi se o zaista talentovanim momcima koji su željni dokazivanja i odlično su vođeni od strane trenera Milana Gurovića koji je zaista veliko ime naše košarke. Sa Gudurićem, Dobrićem i Pekovićem sam dugo igrao i znam koliki su borci. Ove sezone pružali su sjajne igre, zasluženo su osvojili prvo mesto u KLS i pokazali su veliki potencijal – kratko je zastao Rebić i potom dodao:

– Naš cilj i u ovom meču je jasan, a to je pobeda. Želimo da nastavimo trijumfalni niz i za to nam je potrebna velika borbenost u odbrani i koncetracija u napadu. Mislim da smo u prethodna dva meča protiv Tamiša i Konstantina vrlo angažovanim i ozbiljnim pristupom pokazali kakve su nam ambicije, a sve to želimo da ponovimo i u duelu sa FMP-om – zaklučio je Rebić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама