Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Gmitrović: Idemo ponovo na pobedu

Izvor: http://www.okcrvenazvezda.com

Odbojkaši Crvene zvezde vode sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa Viner Štetiše lige i u nedelju 3. maja će imati priliku da naprave i drugi brejk protiv Partizana na njihovom terenu.

Crveno-beli su u prvom meču uspeli da nanesu tek prvi poraz večitom rivalu ove sezone. Dva puta su naši odbojkaši gubili od Partizana u ligaškom delu takmičenja, ali su ostvarili trijumf kada je to najbitnije.

Izabranici Dragana Kobiljskog su slavili sa 2:3, po setovima 17:25, 25:17, 21:25, 25.20, 13:15 za 115 minuta igre.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je korektor Aleksandar Gmitrović sa 22 osvojena poena.

Kao i u prethodnoj utakimici i u ovoj idemo ponovo na pobedu. Partizan je odlična ekipa. Uspeli smo da ostvarimo pobedu u prvom meču i povedemo u seriji, tako da ćemo učiniti sve da napravimo isti rezultat – rekao je korektor crveno-belih.

Gmitrović smatra da se ekipe večitih rivala veoma dobro poznaju i da iznenađenja u postavama neće biti.

Ne verujem da će stručni štab Partizana napraviti neke izmene u postavi. Poznajemo ih vrlo dobro, baš kao i oni nas. Niti možemo mi njih, a ne mogu ni oni nas da iznenade na taktičkom i igračkom planu – zaključio je Gmitrović.

Trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski moći će da računa na kompletan igrački kadar. Svi odbojkaši su spremni i maksimalno koncentrisani za naredni meč.

Druga utakmica finalne serije između Partizana i Crvene zvezde je na programu u nedelju 3. maja od 16,30 časova u dvorani SC Vizura u Beogradu. Meč će suditi Igor Miljković i Aleksandar Petrović.

Crvena zvezda brani šampionsku titulu osvojenu prošle godine, a novi šampion Srbije će postati ekipa koja prva dođe do tri pobede u seriji. Treća utakmica igra se 7. maja od 18 časova u dvorani USC Voždovac na Banjici kada će Zvezda biti domaćin.

Ukoliko bude bilo potrebno Crvena zvezda će biti domaćin i četvrte utakmica koja bi se igrala 10. maja, a eventualna peta utakmica 12. maja u dvorani SC Vizura.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама