Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Remi juniora i pobeda kadeta na Kruševljanima

Autor: CZBG

Juniori:

24. kolo

Crvena zvezda – Napredak 2:2 (1:0), strelci: 1:0 Ivanović – penal (45), 2:0 Bjeličić (53).

Obradović, Mijailović, Tošić, N.Jovanović, Cvetković, Stanković, Tufegdžić (A.Stojanović), Bjeličić (Stupić), Rangelov (Cvetanović), Živković (Lazić), Ivanović (Selak).

Igrač utakmice: Miloš Vulić (Napredak)

Zvezdaši su od gotovog napravili veresiju i još jedan korak unazad u borbi za titulu. U prvih pola sata Kruševljani su vrebali svoje prilike iz kontranapada, a veliku priliku su imali u 38. minutu, kad je nakon kornera Vranjanin šutirao glavom, no istakao se golman Zvezde Obradović. U poslednjem minutu prvog poluvremena, u šesnaestercu ”čarapana” oboren je Mijailović, a sudija Đurović je pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je Nemanja Ivanović.

Zvezdaši su nastavili sa ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu, što im se isplatilo u 53. minutu, kada je Rangelov sjajno probio po desnom boku, izbacio fintama nekoliko igrača Napretka, a Bjeličiću nije bilo teško da glavom savlada golmana gostiju Stojanovića. Nako tog pogotka stvari na terenu se menjaju iz korena, Napredak preuzima inicijativu, što im se isplatilo već u 60. minutu kada je nakon centaršuta sa desne strane lopta preletela Zvezdinu odbranu, a Sekulović sa dva metra kaznio grešku i zatresao mrežu Zvezde. Odmah u sledećem napadu Kruševljani propuštaju veliku priliku kada se ponovo Sekulović našao sam pred golmanom Obradovićem, koji se dobro postavlja i odbija loptu u korner.Konačan rezultat postavlja kapiten gostiju Miloš Vulić, koji vara Tošića i efektnim udarcem iskosa trese Zvezdinu mrežu.

Kadeti:

24. kolo

Crvena zvezda – Napredak 3:0 (0:0), strelci: 1:0 Đurić (82. – penal), 2:0 Panović (90), 3:0 Nikolić (90+2).

Stanković (92. Dodić), Rebić (61. Nikolić), Milašinović, Pejović, Čitaković (92. Žikić), Filipović (56. Stojanović), Cvetković, Đurić (85. Petrović), grbović (46. Romanić), Adžić (72. Đorđević), Panović.

Igrač utakmice: Marko Nikolić (Zvezda).

Zvezda je dominirala od početka, propuštala šanse, napadi su uglavnom išli sa desne strani, ali Kruševljani su čuvali svoju mrežu. Nekoliko šansi propuštaju i gosti, tako da se na odmor odlazi rezultatom 0:0. U drugom poluvremenu Kruševljani pokušavaju da ugroze gol Zvezde, a dobru šansu propušta Milanović na centaršut Filipovića. Potom Zvezda ipak trese mrežu gostiju, ali je gol poništen zbog faula u šesnaestercu gostiju. Prevagu na terenu donosi rezervista Marko Nikolić, koje u 82. minutu ruši Stoisavljević u kaznenom prostoru, a sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator bio je Vasilije Đurić – 1:0. Šokirane goste su dotukli Milan Panović koji je nakon akcije kroz sredinu udvostručio prednost domaćina, a u sudijskoj nadoknadi precizan iz slobodnog udarca bio je Nikolić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama